het team >

andere diensten

andere diensten
  • Daghospitaal

    Het daghospitaal is de afdeling waar mensen worden opgenomen die een specifieke behandeling moeten ondergaan, maar die ’s middags of ’s avonds gewoon weer naar huis kunnen. Het is een afzonderlijke afdeling binnen het ziekenhuis. Sinds enkele jaren worden er in ons ziekenhuis meer patiënten in daghospitalisatie opgenomen dan op een ‘gewone’ afdeling. Wanneer u een 'screening' laat uitvoeren, wordt u hier voor één dag opgenomen (zonder overnachting).

  • Verpleegafdeling heelkunde - Ilse

    De verpleegafdeling heelkunde bestaat uit 60 bedden en is opgesplitst in 2 gangen. Er is keuze uit éénpersoons of tweepersoonskamers. Er zijn ook 2 méérpersoonskamers. Ilse Huysmans is het diensthoofd van de afdeling. Ze staat dagelijks in overleg met de chirurgen. Dagelijks wordt er ‘getoerd’ of visite gelopen bij alle patiënten, ook tijdens de weekends, zodat de postoperatieve evolutie van alle patiënten nauwgezet kan worden gevolgd. Ontslag is mogelijk op elke dag van de week.

  • Sociaal assistente

    Er zijn meerdere sociaal assistentes werkzaam in het ziekenhuis. U kan bij hen terecht voor de meest uiteenlopende praktische problemen zoals thuishulp, plaatsing in revalidatie-instellingen, ontslagregelingen enz.


 

Zoals in elk ziekenhuis, zijn ook in ons ziekenhuis alle specialiteiten aanwezig die voor allerlei onderzoeken of een eventueel advies kunnen bijgeroepen worden: Intensieve zorgen, radiologie met CT-scan, orthopedie, gynaecologie, ORL, nucleaire geneeskunde,...

© H. Hartziekenhuis Mol. disclaimer