het team >

chirurgen

chirurgen

De Obesitaskliniek kan rekenen op de expertise van 3 bariatrische en laparoscopische chirurgen.
Zij voeren de overgewichtsoperaties uit en hebben een bijzondere bekwaamheid en ervaring ontwikkeld in de abdominale en laparoscopische heelkunde. Zij werken in teamverband, hetgeen duidelijk blijkt in de dagelijkse praktijk. Zo kan het best zijn dat u tijdens een verblijf op de heelkundige dienst alle 3 de chirurgen op bezoek krijgt. Onderling overleg zorgt ervoor dat alle persoonlijke gegevens zorgvuldig worden doorgespeeld op dagelijkse basis.

Op die manier zijn alle chirurgen altijd op de hoogte van elke patiënt. Dit garandeert een goede kennis en kunde 24 uur op 24, 7 dagen op 7 en een optimale opvang, ook in geval van nood, voor élke patiënt.

Er wordt elke dag van de week geopereerd en er zijn wekelijks 3 halve dagen voorzien waarop het mogelijk is om bijzondere ingrepen met twee specialisten uit te voeren.

Voor een afspraak bij één van de chirurgen kan u steeds terecht op het secretariaat afspraken, elke werkdag tussen 9 en 17 uur bereikbaar op telefoonnummer 014 71 20 53. Bijkomende inlichtingen in het algemeen kan eventueel via het secretariaat chirurgie, tel. 017 71 20 60 of via e-mail: chirurgie@azmol.be.


Dr. Robrecht Ceulemans

Dr. Robrecht Ceulemans

Dr. Maarten Michiels

Dr. Maarten Michiels

Dr. Ivo Jabobs

Dr. Ivo Jacobs

© H. Hartziekenhuis Mol. disclaimer