het team >

overzicht

overzicht

Karolien CoolsDe multidisciplinaire aanpak van obesitas vraagt de opvang van een gans team enthousiaste medewerkers. Dat is niet vreemd want overgewicht kent ook vele gezichten. Het is niet zomaar een kilootje teveel, het is een ziekte en zo moet het ook aangepakt worden. Overgewicht heeft niet alleen duidelijke maar ook sluimerende gevolgen. Overgewicht heeft bovendien ook verschillende oorzaken en ook die vragen vaak een bijzondere aanpak.

Bovendien sluit deze multidisciplinaire aanpak naadloos aan bij de vereisten die het RIZIV stelt om terugbetaling te bekomen van een eventuele chirurgische ingreep. Op die manier zijn alle formaliteiten vervuld en bent u verzekerd van terugbetaling.

Gelukkig moet niet elke patiënt door elk teamlid gezien worden. Er zijn dus een aantal diensten en specialisten die ter beschikking staan om indien nodig op de dag van uw screening tijd te voorzien om advies te geven over uw specifieke obesitasverhaal.

Rechts vindt u een overzicht van alle teamleden die mee instaan voor een correcte keuze in de behandeling van uw overgewicht.

het team
© H. Hartziekenhuis Mol. disclaimer